- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים ל 4
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.
-
2
מניחים בקערה לפי הסדר בשר, עוף, תפו״א, שעועית, תבלינים ומים. .
-
3
(ניתן לתכנת את שני השלבים מראש בתוכנית ה- "Pro"!!.
-
4
שלב 1 מכוונים ל 130 מעלות ל 25 דקות. .
-
5
שלב 2 מכוונים ל 110 מעלות 55 דקות. .
-
6
בתאבון!.
-
7
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .
-
8
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..
-
9
לפרטים ושאלות 6182*.
1
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.
2
מניחים בקערה לפי הסדר בשר, עוף, תפו״א, שעועית, תבלינים ומים. .
3
(ניתן לתכנת את שני השלבים מראש בתוכנית ה- "Pro"!!.
4
שלב 1 מכוונים ל 130 מעלות ל 25 דקות. .
5
שלב 2 מכוונים ל 110 מעלות 55 דקות. .
6
בתאבון!.
7
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .
8
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..
9
לפרטים ושאלות 6182*.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים