לןגן

תבשיל בשר, עוף ושעועית לבנה עם איזי קוק.

מאת: איזי קוק , פורסם: 02/12/2016 | 10:29
תבשיל בשר, עוף ושעועית לבנה עם איזי קוק.

תקציר המתכון: המתכון של שוש רוזן!!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. מניחים בקערה לפי הסדר בשר, עוף, תפו״א, שעועית, תבלינים ומים.

  3. (ניתן לתכנת את שני השלבים מראש בתוכנית ה- "Pro"!!

  4. שלב 1 מכוונים ל 130 מעלות ל 25 דקות.

  5. שלב 2 מכוונים ל 110 מעלות 55 דקות.

  6. בתאבון!

  7. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  8. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  9. לפרטים ושאלות 6182*