ספר מתכונים טבעוניים
- קטגוריהטבעוניים
- מספר מנות2 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 2 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
לפי הטעם טיפות פלפל שחור טחון
-
אופן ההכנה
-
1
מקלפים את החציל,
חותכים אותו,
שמים את הפרוסות חציל במגבת ומניחים אותה בצד.
-
2
מערבבים בקערה את הקמח, הפלפל והמלח.
-
3
מחממים במחבת את השמן.
-
4
מטגנים את החציל עד להזהבה, מניחים אותם על נייר סופג, ומגישים עם טחינה ביתית, בתאבון..
1
מקלפים את החציל,
חותכים אותו,
שמים את הפרוסות חציל במגבת ומניחים אותה בצד.
2
מערבבים בקערה את הקמח, הפלפל והמלח.
3
מחממים במחבת את השמן.
4
מטגנים את החציל עד להזהבה, מניחים אותם על נייר סופג, ומגישים עם טחינה ביתית, בתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים