לשים את אטריות האורז במגש או בקערה עמוקה ולשפוך מעליהם מים רותחים עד לכיסוי יחד עם רבע כפית מלח, עד שיתרככו - כ-2-3 דקות.
לאחר מכן לסנן אותן מהמים ולהניח להן להתקרר ..
2
במחבת קטנה להכין מקושקשת מביצה אחת ומעט מלח , לחתוך אותה ולהניח בצד שתתקרר..
3
במחבת עם 4 כפות שמן זית לטגן את שיני השום הכתושות ואת רצועות הבצל הלבן כ-2 דקות .
לאחר 2 דקות להוסיף את הנבטים וגזר חתוך לגפרורים דקים (אם יש קולפן ג'וליאנים אז לגרד את הגזר בעזרתו), לערבב ולתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור , 3/4 כוס רוטב צ'ילי חריף ו-2 כפות טבסקו.
לערבב ולהוסיף את הבצל הירוק חתוך דק , רצועות דקות של פלפל כתום ופלפל שישקה חתוך דק. לערבב הכל היטב, להוסיף את הטאמאגו ולשפוך מעל האטריות אורז ולערבב.
*לא להוסיף את האטריות למחבת ! ולא לערבב יותר מדיי על מנת לא לשבור את האטריות.
להגיש חם ובתאבון.
1
לשים את אטריות האורז במגש או בקערה עמוקה ולשפוך מעליהם מים רותחים עד לכיסוי יחד עם רבע כפית מלח, עד שיתרככו - כ-2-3 דקות.
לאחר מכן לסנן אותן מהמים ולהניח להן להתקרר ..
2
במחבת קטנה להכין מקושקשת מביצה אחת ומעט מלח , לחתוך אותה ולהניח בצד שתתקרר..
3
במחבת עם 4 כפות שמן זית לטגן את שיני השום הכתושות ואת רצועות הבצל הלבן כ-2 דקות .
לאחר 2 דקות להוסיף את הנבטים וגזר חתוך לגפרורים דקים (אם יש קולפן ג'וליאנים אז לגרד את הגזר בעזרתו), לערבב ולתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור , 3/4 כוס רוטב צ'ילי חריף ו-2 כפות טבסקו.
לערבב ולהוסיף את הבצל הירוק חתוך דק , רצועות דקות של פלפל כתום ופלפל שישקה חתוך דק. לערבב הכל היטב, להוסיף את הטאמאגו ולשפוך מעל האטריות אורז ולערבב.
*לא להוסיף את האטריות למחבת ! ולא לערבב יותר מדיי על מנת לא לשבור את האטריות.
להגיש חם ובתאבון.