לןגן

אטריות אורז מוקפצות עם ירקות וטאמאגו(חביתה)

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 02/08/2016 | 22:46
אטריות אורז מוקפצות עם ירקות וטאמאגו(חביתה)

תקציר המתכון: אטריות אורז מוקפצות עם ירקות וטאמאגו(חביתה) ברוטב צ'ילי חריף - מנה משגעת !! מומלץ להכפיל כמויות 😋

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול -

בנוסף -

אופן הכנה

  1. לשים את אטריות האורז במגש או בקערה עמוקה ולשפוך מעליהם מים רותחים עד לכיסוי יחד עם רבע כפית מלח, עד שיתרככו - כ-2-3 דקות. לאחר מכן לסנן אותן מהמים ולהניח להן להתקרר .

  2. במחבת קטנה להכין מקושקשת מביצה אחת ומעט מלח , לחתוך אותה ולהניח בצד שתתקרר.

  3. במחבת עם 4 כפות שמן זית לטגן את שיני השום הכתושות ואת רצועות הבצל הלבן כ-2 דקות . לאחר 2 דקות להוסיף את הנבטים וגזר חתוך לגפרורים דקים (אם יש קולפן ג'וליאנים אז לגרד את הגזר בעזרתו), לערבב ולתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור , 3/4 כוס רוטב צ'ילי חריף ו-2 כפות טבסקו. לערבב ולהוסיף את הבצל הירוק חתוך דק , רצועות דקות של פלפל כתום ופלפל שישקה חתוך דק. לערבב הכל היטב, להוסיף את הטאמאגו ולשפוך מעל האטריות אורז ולערבב. *לא להוסיף את האטריות למחבת ! ולא לערבב יותר מדיי על מנת לא לשבור את האטריות. להגיש חם ובתאבון