לבשל את הפסטה בסיר עם מים רותחים + 1 כפית מלח , להנמיך את האש לבינוני ולבשל כ-10 דקות, לפני הסינון להוציא כ-2 כוסות מי פסטה ולשים בצד..
2
בינתיים בסוטאז' רחב לטגן את הבצל + שאר הירקות, לערבב, להנמיך את האש לכסות במכסה, לבשל תוך ערבוב מדי פעם כ-10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט, להוסיף 2 כוסות מי פסטה מעורבבים עם 2 כפות רסק עגבניות ולערבב, להוסיף את התבלינים, לטעום ואם צריך, לתקן תיבול..
3
להוסיף את הפסטה המבושלת לסיר , לערבב טוב ולפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.
בתאבון (:.
1
לבשל את הפסטה בסיר עם מים רותחים + 1 כפית מלח , להנמיך את האש לבינוני ולבשל כ-10 דקות, לפני הסינון להוציא כ-2 כוסות מי פסטה ולשים בצד..
2
בינתיים בסוטאז' רחב לטגן את הבצל + שאר הירקות, לערבב, להנמיך את האש לכסות במכסה, לבשל תוך ערבוב מדי פעם כ-10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט, להוסיף 2 כוסות מי פסטה מעורבבים עם 2 כפות רסק עגבניות ולערבב, להוסיף את התבלינים, לטעום ואם צריך, לתקן תיבול..
3
להוסיף את הפסטה המבושלת לסיר , לערבב טוב ולפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.
בתאבון (:.