לןגן

פסטה פנה ריגטה מוקפצת עם ירקות

מאת: Sari Noy, פורסם: 15/07/2016 | 09:10
פסטה פנה ריגטה מוקפצת עם ירקות

תקציר המתכון: טעימה, צבעונית ומשביעה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה בסיר עם מים רותחים + 1 כפית מלח , להנמיך את האש לבינוני ולבשל כ-10 דקות, לפני הסינון להוציא כ-2 כוסות מי פסטה ולשים בצד.

  2. בינתיים בסוטאז' רחב לטגן את הבצל + שאר הירקות, לערבב, להנמיך את האש לכסות במכסה, לבשל תוך ערבוב מדי פעם כ-10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט, להוסיף 2 כוסות מי פסטה מעורבבים עם 2 כפות רסק עגבניות ולערבב, להוסיף את התבלינים, לטעום ואם צריך, לתקן תיבול.

  3. להוסיף את הפסטה המבושלת לסיר , לערבב טוב ולפזר מעל פטרוזיליה קצוצה. בתאבון (: