2 חבילה שמנת מתוקה לבישול/ או שמנת מתוקה רגילה להקצפה
2 כף שמן זית
1 יחידה בצל קצוץ
3 שן שום קצוץ
1 כפית מלח
1 קופסא פטריות חתוכות
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1
לבשל את הפסטה במים עם מעט שמן עד לריכוך..
2
לטגן את הבצל עם השום, להוסיף את הפטריות החתוכות לתבל במלח ופלפל שחור, להוסיף את השמנת המתוקה להביא לרתיחה להוסיף את הפסטה לתקן תיבול לבשל בערך 5 דקות..
3
טעים בטירוף מנה נהדרת לשבועות בתיאבון.
1
לבשל את הפסטה במים עם מעט שמן עד לריכוך..
2
לטגן את הבצל עם השום, להוסיף את הפטריות החתוכות לתבל במלח ופלפל שחור, להוסיף את השמנת המתוקה להביא לרתיחה להוסיף את הפסטה לתקן תיבול לבשל בערך 5 דקות..