לןגן

פסטה עם פטריות ושמנת מתוקה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/05/2016 | 19:22
פסטה עם פטריות ושמנת מתוקה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה במים עם מעט שמן עד לריכוך.

  2. לטגן את הבצל עם השום, להוסיף את הפטריות החתוכות לתבל במלח ופלפל שחור, להוסיף את השמנת המתוקה להביא לרתיחה להוסיף את הפסטה לתקן תיבול לבשל בערך 5 דקות.

  3. טעים בטירוף מנה נהדרת לשבועות בתיאבון