לחמם סיר עם מים שזה רותח להוסיף כפית מלח וכף שמן ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.לא הרבה מידי בערך 13 דקות ואז לסנן ולא לשטוף..ולהוסיף כפית שמן ולערבב ולהניח בצד...
2
לקחת סיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הכפית רסק והתבלינים לערבב 2 דקות. ואז מים להרתיח על אש גבוהה 3 דקות ולהנמיך לעוד 5 דקות ולשפוך על הפסטה ובתיאבון...
1
לחמם סיר עם מים שזה רותח להוסיף כפית מלח וכף שמן ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.לא הרבה מידי בערך 13 דקות ואז לסנן ולא לשטוף..ולהוסיף כפית שמן ולערבב ולהניח בצד...
2
לקחת סיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הכפית רסק והתבלינים לערבב 2 דקות. ואז מים להרתיח על אש גבוהה 3 דקות ולהנמיך לעוד 5 דקות ולשפוך על הפסטה ובתיאבון...