לןגן

פסטה עם נגיעה של כפית רסק והצבע והטעם משגע

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 07/04/2016 | 14:03
פסטה עם נגיעה של כפית רסק והצבע והטעם משגע

תקציר המתכון: פסטה בצבע משגע שואלים איך? כנסו ..ותדעו..😊

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לפסטה

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחמם סיר עם מים שזה רותח להוסיף כפית מלח וכף שמן ולבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.לא הרבה מידי בערך 13 דקות ואז לסנן ולא לשטוף..ולהוסיף כפית שמן ולערבב ולהניח בצד..

  2. לקחת סיר רחב לשים שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות ואז להוסיף את הכפית רסק והתבלינים לערבב 2 דקות. ואז מים להרתיח על אש גבוהה 3 דקות ולהנמיך לעוד 5 דקות ולשפוך על הפסטה ובתיאבון..