אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,724
צפיות

סלט פסטה וברוקולי

המתכון של
סלט פסטה וברוקולי

סלט שהמצאתי עבור תחרות מתכונים ב"שבועות" ל"פיראוס".. ואף זכיתי בזכותו בפרס ..

  • קטגוריהפסטה
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: פסטה
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מרכיבים לסלט
  • 500 גר' פנה [פסטה חלולה, צינור דק] צלחת ברוקולי, ראש כרובית בינונית, עגבניות אנה קטנטנות, ממרח פסטו גבינה צפתית עיזים, 5% מלח, פלפל שחור טרי גרוס, שמן זית משובח, כמה עלי ריחן [בזיליקום] לקישוט, יחידות 500 גר' פנה [פסטה חלולה, צינור דק] צלחת ברוקולי, ראש כרובית בינונית, עגבניות אנה קטנטנות, ממרח פסטו גבינה צפתית עיזים, 5% מלח, פלפל שחור טרי גרוס, שמן זית משובח, כמה עלי ריחן [בזיליקום] לקישוט,
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד 2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים. 3.חוצים את העגבניות לשניים. 4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס, 5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים, ולקישוט עלה בזיליקום בתיאבון! .


1

אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד 2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים. 3.חוצים את העגבניות לשניים. 4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס, 5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים, ולקישוט עלה בזיליקום בתיאבון! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים