500 גר' פנה [פסטה חלולה, צינור דק] צלחת ברוקולי, ראש כרובית בינונית, עגבניות אנה קטנטנות, ממרח פסטו גבינה צפתית עיזים, 5% מלח, פלפל שחור טרי גרוס, שמן זית משובח, כמה עלי ריחן [בזיליקום] לקישוט, יחידות 500 גר' פנה [פסטה חלולה, צינור דק] צלחת ברוקולי, ראש כרובית בינונית, עגבניות אנה קטנטנות, ממרח פסטו גבינה צפתית עיזים, 5% מלח, פלפל שחור טרי גרוס, שמן זית משובח, כמה עלי ריחן [בזיליקום] לקישוט,
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד
2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים.
3.חוצים את העגבניות לשניים.
4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס,
5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים,
ולקישוט עלה בזיליקום
בתיאבון!
.
1
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד
2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים.
3.חוצים את העגבניות לשניים.
4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס,
5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים,
ולקישוט עלה בזיליקום
בתיאבון!
.