תקציר המתכון: סלט שהמצאתי עבור תחרות מתכונים ב"שבועות" ל"פיראוס".. ואף זכיתי בזכותו בפרס ..
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד 2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים. 3.חוצים את העגבניות לשניים. 4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס, 5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים, ולקישוט עלה בזיליקום בתיאבון!