לןגן

סלט פסטה וברוקולי

מאת: ענת ישר, פורסם: 09/03/2015 | 09:04
סלט פסטה וברוקולי

תקציר המתכון: סלט שהמצאתי עבור תחרות מתכונים ב"שבועות" ל"פיראוס".. ואף זכיתי בזכותו בפרס ..

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים לסלט

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד 2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים. 3.חוצים את העגבניות לשניים. 4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס, 5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים, ולקישוט עלה בזיליקום בתיאבון!