להרתיח חבילה של דפי לזניה (אני השתמשתי בדפי לזניה של ברילה) לפי הוראות יצרן עם חצי כפית מלח ו-3 כפות שמן.
להשתדל לא לערבב יתר על המידה את הפסטה - זה "שובר" את דפי הלזניה.
*אין צורך לחתוך את הפסטה אחרי הבישול. במהלך ההרתחה של הפסטה היא מתרככת ו״נשברת״ , לכן כתבתי לא לערבב יותר מדיי - בסוף הבישול מתקבלת פסטה מעט רחבה וזה היופי שבה*.
2
לטגן במחבת עם 8 כפות שמן זית או שמן רגיל בצל לבן חתוך לרצועות דקות, 7 שיני שום קצוצות וחבילה פטריות טריות חצויות עד שהבצל מקבל גוון שקוף.
להוסיף קופסה של עגבניות שרי ולטגן בערך 4 דקות עד שהן מתרככות.
לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם, חצי כפית אבקת מרק עוף ולהכניס את הפסטה המבושלת, לערבב טוב. לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולערבב הכל ביחד.
* אפשר לאחר הבישול לפזר מעט רוטב חריף :)
להגיש חם ובתאבון !.
1
להרתיח חבילה של דפי לזניה (אני השתמשתי בדפי לזניה של ברילה) לפי הוראות יצרן עם חצי כפית מלח ו-3 כפות שמן.
להשתדל לא לערבב יתר על המידה את הפסטה - זה "שובר" את דפי הלזניה.
*אין צורך לחתוך את הפסטה אחרי הבישול. במהלך ההרתחה של הפסטה היא מתרככת ו״נשברת״ , לכן כתבתי לא לערבב יותר מדיי - בסוף הבישול מתקבלת פסטה מעט רחבה וזה היופי שבה*.
2
לטגן במחבת עם 8 כפות שמן זית או שמן רגיל בצל לבן חתוך לרצועות דקות, 7 שיני שום קצוצות וחבילה פטריות טריות חצויות עד שהבצל מקבל גוון שקוף.
להוסיף קופסה של עגבניות שרי ולטגן בערך 4 דקות עד שהן מתרככות.
לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם, חצי כפית אבקת מרק עוף ולהכניס את הפסטה המבושלת, לערבב טוב. לקצץ רבע חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולערבב הכל ביחד.
* אפשר לאחר הבישול לפזר מעט רוטב חריף :)
להגיש חם ובתאבון !.