כף וחצי כפות תבלינים:פלפל שחור , צילי חריף, צילי מתוק,מלח,רוטב סוייה, חומץ בלסמי.
אופן ההכנה
1
לקלוף את הגזר והקישוא בקולפן, את הגמבה הבצל והפלפל החריף לחתוך לאורך לרצועות. ולשים בסיר עם רבע כוס שמן עד להדליק את הגז, ולבשל עד שהירקות רכים. לאחר מכן שמים את התבלינים ואת האטריות ( את האטריות לשים בסיר עם מים שיתרככו)ומבשלים רבע שעה ( יש אפשרות להוסיף קוביות חזה עוף מוקפצים במחבת עם תבלינים פלפל שחור מלח פפריקה מתוקה ומעט כורכום) ולהוסיף לסיר.2 דקות..
2
בתיאבון(:.
1
לקלוף את הגזר והקישוא בקולפן, את הגמבה הבצל והפלפל החריף לחתוך לאורך לרצועות. ולשים בסיר עם רבע כוס שמן עד להדליק את הגז, ולבשל עד שהירקות רכים. לאחר מכן שמים את התבלינים ואת האטריות ( את האטריות לשים בסיר עם מים שיתרככו)ומבשלים רבע שעה ( יש אפשרות להוסיף קוביות חזה עוף מוקפצים במחבת עם תבלינים פלפל שחור מלח פפריקה מתוקה ומעט כורכום) ולהוסיף לסיר.2 דקות..