לןגן

מוקפץ שלי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 26/03/2015 | 22:30
מוקפץ שלי

תקציר המתכון: מוקפץ טעים וקל

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את הגזר והקישוא בקולפן, את הגמבה הבצל והפלפל החריף לחתוך לאורך לרצועות. ולשים בסיר עם רבע כוס שמן עד להדליק את הגז, ולבשל עד שהירקות רכים. לאחר מכן שמים את התבלינים ואת האטריות ( את האטריות לשים בסיר עם מים שיתרככו)ומבשלים רבע שעה ( יש אפשרות להוסיף קוביות חזה עוף מוקפצים במחבת עם תבלינים פלפל שחור מלח פפריקה מתוקה ומעט כורכום) ולהוסיף לסיר.2 דקות.

  2. בתיאבון(: