אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

165
צפיות

פסטה כרוב ובצל

המתכון של
פסטה כרוב ובצל

המתכון בסגנון הונגרי, טעים מאוד, של עדי קאופמן

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 חבילה פסטה מבושלת עפ"י הוראות היצרן (200 גרם)
  • 3 בצלים גדולים פרוסים דק
  • 1/2 כרוב לבן קטן פרוס דק
  • מלח, פלפל שחור - עפ"י הטעם
  • פטרוזיליה קצוצה לפיזור (אופציונאלי)
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים שמן בסוטאז רחב ועמוק, פורסים את הבצלים לפרוסות ומאדים על אש קטנה עד שהבצלים הופכים לשקופים.


  • 2

    מוסיפים כרוב לבן קטן פרוס דק ומערבבים מעט. מכסים את המחבת ומידי פעם פותחים ומערבבים.


  • 3

    הבצל והכרוב צריכים להשחים מעט (!) מידי פעם הוסיפו כף מים בכדי שלא יישרף. בסוף הוסיפו פלפל שחור גרוס ומלח.


  • 4

    להוסיף את הפסטה שבישלנו לפי הוראות יצרן, לערבב טוב עד שהנוזלים נספגים והכל מעורבב היטב.


  • 5

    לפני ההגשה לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה .


1

מחממים שמן בסוטאז רחב ועמוק, פורסים את הבצלים לפרוסות ומאדים על אש קטנה עד שהבצלים הופכים לשקופים.


2

מוסיפים כרוב לבן קטן פרוס דק ומערבבים מעט. מכסים את המחבת ומידי פעם פותחים ומערבבים.


3

הבצל והכרוב צריכים להשחים מעט (!) מידי פעם הוסיפו כף מים בכדי שלא יישרף. בסוף הוסיפו פלפל שחור גרוס ומלח.


4

להוסיף את הפסטה שבישלנו לפי הוראות יצרן, לערבב טוב עד שהנוזלים נספגים והכל מעורבב היטב.


5

לפני ההגשה לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים