ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 חבילה פסטה מבושלת עפ"י הוראות היצרן (200 גרם)
-
-
-
מלח, פלפל שחור - עפ"י הטעם
-
פטרוזיליה קצוצה לפיזור (אופציונאלי)
אופן ההכנה
-
1
מחממים שמן בסוטאז רחב ועמוק, פורסים את הבצלים לפרוסות ומאדים על אש קטנה עד שהבצלים הופכים לשקופים.
-
2
מוסיפים כרוב לבן קטן פרוס דק ומערבבים מעט. מכסים את המחבת ומידי פעם פותחים ומערבבים.
-
3
הבצל והכרוב צריכים להשחים מעט (!) מידי פעם הוסיפו כף מים בכדי שלא יישרף. בסוף הוסיפו פלפל שחור גרוס ומלח.
-
4
להוסיף את הפסטה שבישלנו לפי הוראות יצרן, לערבב טוב עד שהנוזלים נספגים והכל מעורבב היטב.
-
5
לפני ההגשה לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה .
1
מחממים שמן בסוטאז רחב ועמוק, פורסים את הבצלים לפרוסות ומאדים על אש קטנה עד שהבצלים הופכים לשקופים.
2
מוסיפים כרוב לבן קטן פרוס דק ומערבבים מעט. מכסים את המחבת ומידי פעם פותחים ומערבבים.
3
הבצל והכרוב צריכים להשחים מעט (!) מידי פעם הוסיפו כף מים בכדי שלא יישרף. בסוף הוסיפו פלפל שחור גרוס ומלח.
4
להוסיף את הפסטה שבישלנו לפי הוראות יצרן, לערבב טוב עד שהנוזלים נספגים והכל מעורבב היטב.
5
לפני ההגשה לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים