לןגן

פסטה כרוב ובצל

מאת: מירי גולני, פורסם: 03/07/2024 | 19:46
פסטה כרוב ובצל

תקציר המתכון: המתכון בסגנון הונגרי, טעים מאוד, של עדי קאופמן

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסוטאז רחב ועמוק, פורסים את הבצלים לפרוסות ומאדים על אש קטנה עד שהבצלים הופכים לשקופים

  2. מוסיפים כרוב לבן קטן פרוס דק ומערבבים מעט. מכסים את המחבת ומידי פעם פותחים ומערבבים

  3. הבצל והכרוב צריכים להשחים מעט (!) מידי פעם הוסיפו כף מים בכדי שלא יישרף. בסוף הוסיפו פלפל שחור גרוס ומלח

  4. להוסיף את הפסטה שבישלנו לפי הוראות יצרן, לערבב טוב עד שהנוזלים נספגים והכל מעורבב היטב

  5. לפני ההגשה לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה