ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
פסטה אסם (בכל צורה שאוהבים)
-
-
גמבה צבעונית (אדום, כתום וירוק)
-
-
-
-
-
חצי כוס רוטב טריאקי של אסם
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לצרוב במחבת עם מעט שמן זית את האנטריקוט משני הצדדים ולחתוך לרצועות..
-
2
בסיר רחב לטגן את כל הירקות מלבד השום..
-
3
להוסיף פסטה אסם(להכין לפי הוראות יצרן)..
-
4
להוסיף את השום הרטבים והתבלינים ולערבב היטב..
-
5
להגיש עם כוסברה, בוטנים, בצל ירוק וחריף למי שאוהב..
1
לצרוב במחבת עם מעט שמן זית את האנטריקוט משני הצדדים ולחתוך לרצועות..
2
בסיר רחב לטגן את כל הירקות מלבד השום..
3
להוסיף פסטה אסם(להכין לפי הוראות יצרן)..
4
להוסיף את השום הרטבים והתבלינים ולערבב היטב..
5
להגיש עם כוסברה, בוטנים, בצל ירוק וחריף למי שאוהב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים