ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
100 גר' זיתים ירוקים חתוכים לעיגולים
-
-
-
150 גר' גבינה בולגרית מעודנת חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, לאחר הבישול לסנן תחת מים קרים כדי לשמור על יציבות הפסטה ותמנע ממנה להתבשל יתר על המידה..
-
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הפסטה המבושלת, מוסיפים את קוביות הגמבה, קוביות העגבניה, עיגולי הזיתים וקוביות הגבינה הבולגרית ומערבבים בעדינות..
-
3
בקערת ערבוב קטנה מערבבים שמן זית, מיץ ליון טרי, מלח ופלפל ומערבבים עד שהכל מצופה ברוטב, טועמים ומשפרים תיבול..
-
4
מוסיפים מלמעלה עוד כמה קוביות של גבינה בולגרית ומגישים קר..
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, לאחר הבישול לסנן תחת מים קרים כדי לשמור על יציבות הפסטה ותמנע ממנה להתבשל יתר על המידה..
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הפסטה המבושלת, מוסיפים את קוביות הגמבה, קוביות העגבניה, עיגולי הזיתים וקוביות הגבינה הבולגרית ומערבבים בעדינות..
3
בקערת ערבוב קטנה מערבבים שמן זית, מיץ ליון טרי, מלח ופלפל ומערבבים עד שהכל מצופה ברוטב, טועמים ומשפרים תיבול..
4
מוסיפים מלמעלה עוד כמה קוביות של גבינה בולגרית ומגישים קר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים