לבשל את הפטוצי'ני כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, לא לבשל יותר מדי, כדי שלא יתרככו מדי.
2
במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות והגזרים המגוררים ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, להוסיף את הבצל הירוק.
3
להוסיף לסיר את הפטוצי'ני ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב עם הפטוצי'ני. להמשיך ולאדות עוד מספר רגעים.
4
מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הפטוצי'ני והירקות. לטעום ולשפר טעמים.
1
לבשל את הפטוצי'ני כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, לא לבשל יותר מדי, כדי שלא יתרככו מדי.
2
במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות והגזרים המגוררים ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, להוסיף את הבצל הירוק.
3
להוסיף לסיר את הפטוצי'ני ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב עם הפטוצי'ני. להמשיך ולאדות עוד מספר רגעים.
4
מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הפטוצי'ני והירקות. לטעום ולשפר טעמים.