אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

479
צפיות

פסטה אלפרדו שני רכיבים בלבד, וללא שמנת

המתכון של
פסטה אלפרדו שני רכיבים בלבד, וללא שמנת

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 250 גרם פסטה פטוצ'יני.
  • 125 גרם חמאה
  • 125 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • פלפל גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מכניסים לבישול במים רותחים ומומלחים 250 גרם פסטה פטוצ׳יני. .


  • 2

    כשהיא כמעט מוכנה, שומרים בצד קערית ממי הבישול ואל קערה גדולה מעבירים 125 גרם חמאה רכה. .


  • 3

    מוציאים את הפסטה היישר מהמים הרותחים אל החמאה ומערבבים עד המסה. .


  • 4

    מוסיפים 125 גרם פרמזן מגורדת ובערך חצי כוס ממי הבישול החמים ומערבבים היטב לקבלת רוטב יפהפה. .


  • 5

    אם הוא סמיך מדי - ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות מים. מגישים מיד וחם חם, עם הרוטב שנשאר ופלפל גרוס.


1

מכניסים לבישול במים רותחים ומומלחים 250 גרם פסטה פטוצ׳יני. .


2

כשהיא כמעט מוכנה, שומרים בצד קערית ממי הבישול ואל קערה גדולה מעבירים 125 גרם חמאה רכה. .


3

מוציאים את הפסטה היישר מהמים הרותחים אל החמאה ומערבבים עד המסה. .


4

מוסיפים 125 גרם פרמזן מגורדת ובערך חצי כוס ממי הבישול החמים ומערבבים היטב לקבלת רוטב יפהפה. .


5

אם הוא סמיך מדי - ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות מים. מגישים מיד וחם חם, עם הרוטב שנשאר ופלפל גרוס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים