ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
125 גרם גבינת פרמזן מגורדת
-
אופן ההכנה
-
1
מכניסים לבישול במים רותחים ומומלחים 250 גרם פסטה פטוצ׳יני. .
-
2
כשהיא כמעט מוכנה, שומרים בצד קערית ממי הבישול ואל קערה גדולה מעבירים 125 גרם חמאה רכה. .
-
3
מוציאים את הפסטה היישר מהמים הרותחים אל החמאה ומערבבים עד המסה. .
-
4
מוסיפים 125 גרם פרמזן מגורדת ובערך חצי כוס ממי הבישול החמים ומערבבים היטב לקבלת רוטב יפהפה. .
-
5
אם הוא סמיך מדי - ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות מים. מגישים מיד וחם חם, עם הרוטב שנשאר ופלפל גרוס.
1
מכניסים לבישול במים רותחים ומומלחים 250 גרם פסטה פטוצ׳יני. .
2
כשהיא כמעט מוכנה, שומרים בצד קערית ממי הבישול ואל קערה גדולה מעבירים 125 גרם חמאה רכה. .
3
מוציאים את הפסטה היישר מהמים הרותחים אל החמאה ומערבבים עד המסה. .
4
מוסיפים 125 גרם פרמזן מגורדת ובערך חצי כוס ממי הבישול החמים ומערבבים היטב לקבלת רוטב יפהפה. .
5
אם הוא סמיך מדי - ניתן להוסיף עוד 2-3 כפות מים. מגישים מיד וחם חם, עם הרוטב שנשאר ופלפל גרוס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים