אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

647
צפיות

לזניה רביולי גבינות ובטטה

המתכון של
לזניה רביולי גבינות ובטטה

תודה למתכון המעולה של אילנית בניזרי

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת רביולי גבינה מוכנה לאכילה, 400 גר', שנמצאת במקררים של הגבינות
  • חבילת רביולי בטטה מוכנה לאכילה, 400 גר', שנמצאת במקררים של הגבינות
  • קופסת רוטב בשמל מוכן של "גד"
  • 300 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
  • 1 קופסה של רוטב עגבניות לפיצה של חב' יכין 250 גר'
  • פלפל שחור, אגוז מוסקט מגורר
  • חופן עירית קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    רוטב רוזה : בתוך קערה לערבב רוטב בשמל עם רוטב עגבניות עד שיוצא רוטב בצבע ורדרד. להוסיף פלפל שחור ואגוז מוסקט. לטעום ולשפר טעמים. מאחר והרוטב יצא מעט סמיך הוספתי עוד 1/4 קופסה של שמנת להקצפה 38%.


  • 2

    הרכבת הלזינה: במידה ומשתמשים ברביולי קפואים, יש להפשיר אותם לילה במקרר. הכנתי את הלזניה בכלי 20X30.


  • 3

    אם רוצים להכין 3 שכבות רביולי צריך להוסיף חבילת רביולי נוספ0ת באיזה טעם שרוצים, תלוי במשקל החבילה. אני השתמשתי בחבילה של 300 גר' וזה לא הספיק ל-3 שכבות. במקרה זה צריך להשתמש ב-3 חבילות..


  • 4

    בתחתית התבנית נמזוג רוטב רוזה .


  • 5

    שכבה 1 - מעל לרוטב לסדר שכבה צפופה של רביולי. מעל לרביולי נמזוג רוטב רוזה ונפזר גבינה.


  • 6

    שכבה 2 - רביולי, רוטב רוזה ומעל גבינה מגוררת.


  • 7

    שכבה 3 - רביולי, רוטב רוזה ומעל את יתרת הגבינה המגוררת.


  • 8

    מעל לגבינה נפזר עירית קצוצה.


  • 9

    לכסות את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף.


  • 10

    לאפות בחום 200 מעלות (טורבו) 20 רגע. להסיר את הניירות ולהמשיך לאפות בערך עוד 15-20 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה.


1

רוטב רוזה : בתוך קערה לערבב רוטב בשמל עם רוטב עגבניות עד שיוצא רוטב בצבע ורדרד. להוסיף פלפל שחור ואגוז מוסקט. לטעום ולשפר טעמים. מאחר והרוטב יצא מעט סמיך הוספתי עוד 1/4 קופסה של שמנת להקצפה 38%.


2

הרכבת הלזינה: במידה ומשתמשים ברביולי קפואים, יש להפשיר אותם לילה במקרר. הכנתי את הלזניה בכלי 20X30.


3

אם רוצים להכין 3 שכבות רביולי צריך להוסיף חבילת רביולי נוספ0ת באיזה טעם שרוצים, תלוי במשקל החבילה. אני השתמשתי בחבילה של 300 גר' וזה לא הספיק ל-3 שכבות. במקרה זה צריך להשתמש ב-3 חבילות..


4

בתחתית התבנית נמזוג רוטב רוזה .


5

שכבה 1 - מעל לרוטב לסדר שכבה צפופה של רביולי. מעל לרביולי נמזוג רוטב רוזה ונפזר גבינה.


6

שכבה 2 - רביולי, רוטב רוזה ומעל גבינה מגוררת.


7

שכבה 3 - רביולי, רוטב רוזה ומעל את יתרת הגבינה המגוררת.


8

מעל לגבינה נפזר עירית קצוצה.


9

לכסות את התבנית בנייר אפיה ומעל נייר כסף.


10

לאפות בחום 200 מעלות (טורבו) 20 רגע. להסיר את הניירות ולהמשיך לאפות בערך עוד 15-20 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים