הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלטגן את הבצל לזהוב ואז להוציא ולשים בצד.
להוסיף את האיטריות לשמן הנותר ולטגן עד הזהבה.
להוציא את האיטריות וגם אותם לשים בצד.
לשים בסיר 3 כוסות מים להרתחה כ7 דקות עם כף שמן.
ואז להוסיף את הפסטה ל5 דקות ומעל להוסיף את האיטריות .
לתבל וליסגור מיכסה ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים....
להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב ולהגיש..
בהצלחה אורה🌹🌹.