אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

3,181
צפיות

רביולי בטטה עם קרם קוקוס

המתכון של
רביולי בטטה עם קרם קוקוס

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *רביולי בטטה טבעוני עם קרם קוקוס*
  • רביולי בטטה טבעוני של פסטטריה
  • לבשל לפי הוראות יצרן
  • *לרוטב*
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 פחית קרם קוקוס
  • 1 כפיץ אבקת מרק פיטריות
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 1 קופסא פיטריות חתוכות
  • 2 שקיות ערמונים בוואקום
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 5 שיני שום כתוש
  • ½ כוס מים
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • שמן שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עם מעט שמן שומשום עד שמזהיב .


  • 2

    להוסיף סלסלה של פטריות שמפיניון חתוכות וערמונים .


  • 3

    להוסיף את הקרם קוקוס .


  • 4

    לתבל .


  • 5

    לבשל כרבע שעה .


  • 6

    לערבב את האבקת פטריות והבצל עם ½ כוס מים ולהוסיף לרוטב לבשל כ- 10 דקות נוספות.


  • 7

    לשפוך מעל הרביולי את הרוטב .


  • 8

    לפזר בצל ירוק לפני ההגשה.


  • 9

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את הבצל עם מעט שמן שומשום עד שמזהיב .


2

להוסיף סלסלה של פטריות שמפיניון חתוכות וערמונים .


3

להוסיף את הקרם קוקוס .


4

לתבל .


5

לבשל כרבע שעה .


6

לערבב את האבקת פטריות והבצל עם ½ כוס מים ולהוסיף לרוטב לבשל כ- 10 דקות נוספות.


7

לשפוך מעל הרביולי את הרוטב .


8

לפזר בצל ירוק לפני ההגשה.


9

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים