לןגן

רביולי בטטה עם קרם קוקוס

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/07/2021 | 12:32
רביולי בטטה עם קרם קוקוס

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מעט שמן שומשום עד שמזהיב

  2. להוסיף סלסלה של פטריות שמפיניון חתוכות וערמונים

  3. להוסיף את הקרם קוקוס

  4. לתבל

  5. לבשל כרבע שעה

  6. לערבב את האבקת פטריות והבצל עם ½ כוס מים ולהוסיף לרוטב לבשל כ- 10 דקות נוספות

  7. לשפוך מעל הרביולי את הרוטב

  8. לפזר בצל ירוק לפני ההגשה

  9. באהבה נועם זיגדון 💞