רביולי בטטה עם קרם קוקוס
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 07/07/2021 | 12:32
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*רביולי בטטה טבעוני עם קרם קוקוס*
-
רביולי בטטה טבעוני של פסטטריה
-
לבשל לפי הוראות יצרן
-
*לרוטב*
-
1 בצל גדול קצוץ דק
-
1 פחית קרם קוקוס
-
1 כפיץ אבקת מרק פיטריות
-
1 כפית אבקת מרק בצל
-
1 קופסא פיטריות חתוכות
-
2 שקיות ערמונים בוואקום
-
1/2 כוס יין לבן
-
5 שיני שום כתוש
-
½ כוס מים
-
פלפל שחור
-
אגוז מוסקט
-
מלח
-
שמן שומשום
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עם מעט שמן שומשום עד שמזהיב
-
להוסיף סלסלה של פטריות שמפיניון חתוכות וערמונים
-
להוסיף את הקרם קוקוס
-
לתבל
-
לבשל כרבע שעה
-
לערבב את האבקת פטריות והבצל עם ½ כוס מים ולהוסיף לרוטב לבשל כ- 10 דקות נוספות
-
לשפוך מעל הרביולי את הרוטב
-
לפזר בצל ירוק לפני ההגשה
-
באהבה נועם זיגדון 💞