ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
500 גרם ספגטי, ממליצה של ברילה או 500 גרם ספגטי ללא גלוטן לצליאקים.
-
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38%.
-
70 גרם חמאה חתוכה לקוביות.
-
4 כפות שמן זית או 4 כפות שמן קנולה, מה שאוהבים.
-
7 שיני שום קצוצות דק או כתושות, לשיקולכם.
-
-
-
3/4 כוס פתיתי גבינת פרמז'ן.
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כף מלח וכף שמן לפי הוראות היצרן.
-
2
3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב.
-
3
בסיר רחב שוליים (סיר סוטאז') ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמן, כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
-
4
כאשר מתחילים להרגיש את ריח השום מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח, פלפל שחור, פתיתי פרמז'ן, מערבבים היטב ומבשלים עד לצמצום הרוטב מעט.
-
5
מוסיפים את הפסטה מערבבים היטב היטב, מתקנים תיבול אם צריך, מגישים עם המון פתיתי פרמז'ן ויאללה חגיגה.
-
6
זהו מוכן, כמה דקות במטבח ויש לכם מנת ספגטי כמו במסעדות.
-
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כף מלח וכף שמן לפי הוראות היצרן.
2
3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב.
3
בסיר רחב שוליים (סיר סוטאז') ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמן, כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
4
כאשר מתחילים להרגיש את ריח השום מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח, פלפל שחור, פתיתי פרמז'ן, מערבבים היטב ומבשלים עד לצמצום הרוטב מעט.
5
מוסיפים את הפסטה מערבבים היטב היטב, מתקנים תיבול אם צריך, מגישים עם המון פתיתי פרמז'ן ויאללה חגיגה.
6
זהו מוכן, כמה דקות במטבח ויש לכם מנת ספגטי כמו במסעדות.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים