תקציר המתכון: ספגטי סופר מהיר, זריז ומושלם שילדים אוהבים עם מרכיבים שתמיד יש בבית.
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כף מלח וכף שמן לפי הוראות היצרן
3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב
בסיר רחב שוליים (סיר סוטאז') ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמן, כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים היטב
כאשר מתחילים להרגיש את ריח השום מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח, פלפל שחור, פתיתי פרמז'ן, מערבבים היטב ומבשלים עד לצמצום הרוטב מעט
מוסיפים את הפסטה מערבבים היטב היטב, מתקנים תיבול אם צריך, מגישים עם המון פתיתי פרמז'ן ויאללה חגיגה
זהו מוכן, כמה דקות במטבח ויש לכם מנת ספגטי כמו במסעדות
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה