אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

3,493
צפיות

פשטידת אטריות וגבינות קלה

המתכון של
פשטידת אטריות וגבינות קלה

ללקק את האצבעות מעונג! התחסלה בדקות!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 חב' אטריות רחבות
  • 1 בצל מטוגן ב- 2 כפות שמן
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% 250 גר'
  • 1 גביע קוטג' 5% 250 גר'
  • חצי כוס פרמז'ן מגורדת (80 גר' בערך)
  • 150 גר' בולגרית / צפתית / פטה מפוררת
  • 1 גביע שמנת מתוקה 250 מ''ל
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • כף אבקת מרק בצל
  • גבינה צהובה מגוררת לפיזור על המאפה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל, לא טורבו.


  • 2

    לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, לשטוף במים קרים ולהניח במסננת.


  • 3

    בקערה להניח את האטריות ואת כל המרכיבים מלבד הגבינה הצהובה המגוררת ולערבב היטב.


  • 4

    לשמן מעט תבנית מרובעת בינונית, למזוג את התערובת וליישר.


  • 5

    לאפות 40 דקות, להוציא, לפזר צהובה מגוררת ולאפות עוד 10 דקות או עד שהגבינה מזהיבה..


  • 6

    להוציא מהתנור ועם כף גדולה לערבב את תכולת התבנית, שהצהובה ''תיבלע'' עם האטריות והרוטב ♥.


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל, לא טורבו.


2

לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, לשטוף במים קרים ולהניח במסננת.


3

בקערה להניח את האטריות ואת כל המרכיבים מלבד הגבינה הצהובה המגוררת ולערבב היטב.


4

לשמן מעט תבנית מרובעת בינונית, למזוג את התערובת וליישר.


5

לאפות 40 דקות, להוציא, לפזר צהובה מגוררת ולאפות עוד 10 דקות או עד שהגבינה מזהיבה..


6

להוציא מהתנור ועם כף גדולה לערבב את תכולת התבנית, שהצהובה ''תיבלע'' עם האטריות והרוטב ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים