ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 בצל מטוגן ב- 2 כפות שמן
-
1 גביע גבינה לבנה 5% 250 גר'
-
-
חצי כוס פרמז'ן מגורדת (80 גר' בערך)
-
150 גר' בולגרית / צפתית / פטה מפוררת
-
1 גביע שמנת מתוקה 250 מ''ל
-
-
-
-
-
גבינה צהובה מגוררת לפיזור על המאפה
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל, לא טורבו.
-
2
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, לשטוף במים קרים ולהניח במסננת.
-
3
בקערה להניח את האטריות ואת כל המרכיבים מלבד הגבינה הצהובה המגוררת ולערבב היטב.
-
4
לשמן מעט תבנית מרובעת בינונית, למזוג את התערובת וליישר.
-
5
לאפות 40 דקות, להוציא, לפזר צהובה מגוררת ולאפות עוד 10 דקות או עד שהגבינה מזהיבה..
-
6
להוציא מהתנור ועם כף גדולה לערבב את תכולת התבנית, שהצהובה ''תיבלע'' עם האטריות והרוטב ♥.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל, לא טורבו.
2
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, לשטוף במים קרים ולהניח במסננת.
3
בקערה להניח את האטריות ואת כל המרכיבים מלבד הגבינה הצהובה המגוררת ולערבב היטב.
4
לשמן מעט תבנית מרובעת בינונית, למזוג את התערובת וליישר.
5
לאפות 40 דקות, להוציא, לפזר צהובה מגוררת ולאפות עוד 10 דקות או עד שהגבינה מזהיבה..
6
להוציא מהתנור ועם כף גדולה לערבב את תכולת התבנית, שהצהובה ''תיבלע'' עם האטריות והרוטב ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים