ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 חבילה עגבניות שרי (לא חייב)
-
5 שן שום/בצל קצוץ (לא חייב)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הפסטה על ידי בישול במים רותחים עד שהיא מוכנה .
-
2
מכינים את הרוטב: לשים במחבת מעט שמן. לשים שום קצוץ/בצל קצוץ לטגן מעט עד להשחמה, להוסיף את העגבניות למחבת עם מעט שמן, מלח, פפריקה לערבב ולטגן מעט. .
-
3
כשהעגבניות נהיו רכות ניתן להוסיף גם זיתים אם רוצים .
-
4
לשפוך את הרוטב על הפסטה לאחר שסיננו את מי הבישול..
-
5
אם הרוטב מעט מדי אפשר לערבב חבילה קטנה של רסק עגבניות עם מעט מים רותחים ולמהול ברוטב .
1
מכינים את הפסטה על ידי בישול במים רותחים עד שהיא מוכנה .
2
מכינים את הרוטב: לשים במחבת מעט שמן. לשים שום קצוץ/בצל קצוץ לטגן מעט עד להשחמה, להוסיף את העגבניות למחבת עם מעט שמן, מלח, פפריקה לערבב ולטגן מעט. .
3
כשהעגבניות נהיו רכות ניתן להוסיף גם זיתים אם רוצים .
4
לשפוך את הרוטב על הפסטה לאחר שסיננו את מי הבישול..
5
אם הרוטב מעט מדי אפשר לערבב חבילה קטנה של רסק עגבניות עם מעט מים רותחים ולמהול ברוטב .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים