לןגן

פסטה ברוטב עגבניות

מאת: Liran Magen, פורסם: 22/07/2015 | 11:12
פסטה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: קל ופשוט להכנה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה על ידי בישול במים רותחים עד שהיא מוכנה

  2. מכינים את הרוטב: לשים במחבת מעט שמן. לשים שום קצוץ/בצל קצוץ לטגן מעט עד להשחמה, להוסיף את העגבניות למחבת עם מעט שמן, מלח, פפריקה לערבב ולטגן מעט.

  3. כשהעגבניות נהיו רכות ניתן להוסיף גם זיתים אם רוצים

  4. לשפוך את הרוטב על הפסטה לאחר שסיננו את מי הבישול.

  5. אם הרוטב מעט מדי אפשר לערבב חבילה קטנה של רסק עגבניות עם מעט מים רותחים ולמהול ברוטב