אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,638
צפיות

פסטה ברוטב

המתכון של
פסטה ברוטב

פסטה עם רוטב מיוחד וטעים שלא תפסיקו להכין...

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת פסטה מכל סוג שרוצים
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום בינוני חתוך לקוביות
  • 1 עגבניה גדולה אדומה חתוכה לקוביות
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות
  • כף וחצי פפריקה מתוקה
  • חצי כף מלח
  • כפית סוכר
  • כפית גדושה מרק עוף
  • מעט תבלין צ'ילי גרוס
  • כפית שטוחה בזיליקום יבש
אופן ההכנה
  • 0

    להכין את הפסטה לפי ההוראות , לא לבשל יותר מידי. לסנן את הפסטה ולהניח בצד..


  • 1

    לטגן את הבצל בסיר עם השמן עד שקיפות, להוסיף את הפלפל האדום ולטגן כדקה, להוסיף את העגבניה..


  • 2

    להוסיף רוטב צ'ילי ורסק עגבניות לערבב ולהוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב על אש נמוכה. להוסיף 3 כוסות מים רותחים, אם סמיך מידי להוסיף עוד חצי כוס מים, ולהביא לרתיחה על אש בינונית, בודקים ומשפרים תיבול. מבשלים כ 7 דקות ואז שופכים את הפסטה ומערבבים לא יותר מידי. 2 דקות בישול. .


  • 3

    אפשר לוותר על הבצל ,מגישים חם.


  • 4

    בהצלחה איילת ❤.


0

להכין את הפסטה לפי ההוראות , לא לבשל יותר מידי. לסנן את הפסטה ולהניח בצד..


1

לטגן את הבצל בסיר עם השמן עד שקיפות, להוסיף את הפלפל האדום ולטגן כדקה, להוסיף את העגבניה..


2

להוסיף רוטב צ'ילי ורסק עגבניות לערבב ולהוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב על אש נמוכה. להוסיף 3 כוסות מים רותחים, אם סמיך מידי להוסיף עוד חצי כוס מים, ולהביא לרתיחה על אש בינונית, בודקים ומשפרים תיבול. מבשלים כ 7 דקות ואז שופכים את הפסטה ומערבבים לא יותר מידי. 2 דקות בישול. .


3

אפשר לוותר על הבצל ,מגישים חם.


4

בהצלחה איילת ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים