ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חבילה קונכיות פסטה גדולות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
להכין את הקונכיות לפי הוראות היצרן אך רק מחצי כמות הזמן הדרוש ולסנן.
-
1
בקערה לשים בשר טחון תבלינים כחצי כוס פירורי לחם ורבע כוס שמן זית ולערבב ובצל חתוך לקוביות .
-
2
לוקחים את הקונכיות וממלאים אותם בבשר כל קונכיה מקבלת כדור בשר.
-
3
בסיר רחב שמים קופסה רסק פפרייקה מתוקה מלח פלפל שחור וכמון אורגנו ומים להוסיף את הקונכיות ולבשל 40 דקות לערבב מידי פעם ובתאבון:).
0
להכין את הקונכיות לפי הוראות היצרן אך רק מחצי כמות הזמן הדרוש ולסנן.
1
בקערה לשים בשר טחון תבלינים כחצי כוס פירורי לחם ורבע כוס שמן זית ולערבב ובצל חתוך לקוביות .
2
לוקחים את הקונכיות וממלאים אותם בבשר כל קונכיה מקבלת כדור בשר.
3
בסיר רחב שמים קופסה רסק פפרייקה מתוקה מלח פלפל שחור וכמון אורגנו ומים להוסיף את הקונכיות ולבשל 40 דקות לערבב מידי פעם ובתאבון:).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים