לןגן

קונכיות פסטה ממולאות בשר

מאת: סיון מעודה, פורסם: 08/12/2020 | 15:29
קונכיות פסטה ממולאות בשר

תקציר המתכון: מנה שכל אחד יאהב

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את הקונכיות לפי הוראות היצרן אך רק מחצי כמות הזמן הדרוש ולסנן

  2. בקערה לשים בשר טחון תבלינים כחצי כוס פירורי לחם ורבע כוס שמן זית ולערבב ובצל חתוך לקוביות

  3. לוקחים את הקונכיות וממלאים אותם בבשר כל קונכיה מקבלת כדור בשר

  4. בסיר רחב שמים קופסה רסק פפרייקה מתוקה מלח פלפל שחור וכמון אורגנו ומים להוסיף את הקונכיות ולבשל 40 דקות לערבב מידי פעם ובתאבון:)