אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

648
צפיות

פסטה עגבניות וסלק

המתכון של
פסטה עגבניות וסלק

יאמי

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מבשלים פסטה במים רותחים קצת שמן וקצת מלח במשך10 דקות
  • מסננים שוטפים
  • טוחנים כמה עלי סלק שהושרו במים וסוננו
אופן ההכנה
  • 0

    קוצצים בצל.


  • 1

    ומטגנים אותו בשמן.


  • 2

    מוסיפים את העגבניות.


  • 3

    וממשיכים לטגן במשך 5 דקות ומוסיפים את הסלק הטחון ומבשלים במשך 10 דקות.


  • 4

    מתבלים במלח פפריקה מתוקה כמון ושום.


  • 5

    מוסיפים את הפסטה.


  • 6

    מערבבים מוסיפים כוס מים וממשיכים על אש קטנה לעוד 10.


  • 7

    לבדוק ולערבב מידי פעם.


0

קוצצים בצל.


1

ומטגנים אותו בשמן.


2

מוסיפים את העגבניות.


3

וממשיכים לטגן במשך 5 דקות ומוסיפים את הסלק הטחון ומבשלים במשך 10 דקות.


4

מתבלים במלח פפריקה מתוקה כמון ושום.


5

מוסיפים את הפסטה.


6

מערבבים מוסיפים כוס מים וממשיכים על אש קטנה לעוד 10.


7

לבדוק ולערבב מידי פעם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים