לןגן

פסטה עגבניות וסלק

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 11/10/2020 | 15:11
פסטה עגבניות וסלק

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל

  2. ומטגנים אותו בשמן

  3. מוסיפים את העגבניות

  4. וממשיכים לטגן במשך 5 דקות ומוסיפים את הסלק הטחון ומבשלים במשך 10 דקות

  5. מתבלים במלח פפריקה מתוקה כמון ושום

  6. מוסיפים את הפסטה

  7. מערבבים מוסיפים כוס מים וממשיכים על אש קטנה לעוד 10

  8. לבדוק ולערבב מידי פעם