הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמטגנת בצל לבן שלם ואז מוסיפה גמבה קצוצה לקוביות קטנות ופטרוזיליה . מחכה שישחימו וייתקרמלו ומוסיפה סילאן . .
מוסיפה תבלינים - כורכום כמון פפריקה מתוקה מלח ופלפל . .
מוסיפה את הבשר מוערכת אותו בעזרת 2 מזלגות עד שמקבל צבע קצת לא הרבה שלא יתייבש ..
מוסיפה 2 כפות רסק עגבניות ואת כוס / כוס וחצי המים רותחים נותנת לזה , מערבבים ולרתוח דקה על אש גבוהה . .
מנמיכה את האש ו-20 דקות . .
בתיאבון 💞🎀🌸🎀.