שמן, שום, פלפל חריף,פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פסטה עדיפות לצדפים או שבלולים, לימון, אפשר דג
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר שמים 5-6 שיני שום, שמים פפריקה מתוקה כף חריפה כף, נותנים לטעמים להיפתח, מוסיפים כף וחצי רסק עגבניות מלח נותנים לזה כמה דקות על אש נמוכה. מוסיפים מים אם זה סיר גדול חצי סיר, מרתיחים ואז מוסיפים פסטה חצי חבילה מנמיכים עד שמוכן..
2
לכמות גדולה להכפיל כמויות..
3
ניתן להוסיף פילה דג ב7-8 דקות הכנה אחרונות.
1
מחממים שמן בסיר שמים 5-6 שיני שום, שמים פפריקה מתוקה כף חריפה כף, נותנים לטעמים להיפתח, מוסיפים כף וחצי רסק עגבניות מלח נותנים לזה כמה דקות על אש נמוכה. מוסיפים מים אם זה סיר גדול חצי סיר, מרתיחים ואז מוסיפים פסטה חצי חבילה מנמיכים עד שמוכן..