אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

3,253
צפיות

סלט פסטה, חצילים, שרי ומוצרלה משגע

המתכון של
סלט פסטה, חצילים, שרי ומוצרלה משגע

סגנון ים תיכוני, קל וטעים בטירוף

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי חב' פסטה מסולסלת או קונכיות (250 גר')
  • 2 חצילים בינוניים שטופים, חתוכים לקוביות עם הקליפה
  • שמן זית
  • 1 סלסלת שרי חצויות לחצאים
  • 200 גר' מוצרלה חתוכה גס / 2 כדורי מוצרלה חתוכים גס
  • חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים / חופן פטרוזיליה קצוצה / 3 כפות תבלין בזיליקום יבש
  • 100 גר' צנוברים
  • 1 כף רוטב בלסמי
  • 1 כף מיץ לימון
  • מעט מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את קוביות החצילים..


  • 2

    לזלף שמן זית ומלח רגיל ולאפות 20 דק'. להניח בקערה להצטנן..


  • 3

    לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף במים ולזלף מעט שמן זית. להניח בצד בקערה..


  • 4

    במחבת עמוקה להקפיץ את השרי ב- 3 כפות שמן זית כ- 5 דק'..


  • 5

    להסיר מהאש..


  • 6

    להוסיף למחבת את קוביות החצילים ולערבב היטב..


  • 7

    לקלות בינתיים את הצנוברים במחבת קטנה ללא שמן כדקה תוך ערבוב..


  • 8

    להוסיף את כל המרכיבים לקערת הפסטה ולערבב היטב..


  • 9

    להוסיף את קרעי המוצרלה ולערבב..


  • 10

    להגיש בטמפ' החדר.


1

לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את קוביות החצילים..


2

לזלף שמן זית ומלח רגיל ולאפות 20 דק'. להניח בקערה להצטנן..


3

לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף במים ולזלף מעט שמן זית. להניח בצד בקערה..


4

במחבת עמוקה להקפיץ את השרי ב- 3 כפות שמן זית כ- 5 דק'..


5

להסיר מהאש..


6

להוסיף למחבת את קוביות החצילים ולערבב היטב..


7

לקלות בינתיים את הצנוברים במחבת קטנה ללא שמן כדקה תוך ערבוב..


8

להוסיף את כל המרכיבים לקערת הפסטה ולערבב היטב..


9

להוסיף את קרעי המוצרלה ולערבב..


10

להגיש בטמפ' החדר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים