ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי חב' פסטה מסולסלת או קונכיות (250 גר')
-
2 חצילים בינוניים שטופים, חתוכים לקוביות עם הקליפה
-
-
1 סלסלת שרי חצויות לחצאים
-
200 גר' מוצרלה חתוכה גס / 2 כדורי מוצרלה חתוכים גס
-
חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים / חופן פטרוזיליה קצוצה / 3 כפות תבלין בזיליקום יבש
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את קוביות החצילים..
-
2
לזלף שמן זית ומלח רגיל ולאפות 20 דק'. להניח בקערה להצטנן..
-
3
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף במים ולזלף מעט שמן זית. להניח בצד בקערה..
-
4
במחבת עמוקה להקפיץ את השרי ב- 3 כפות שמן זית כ- 5 דק'..
-
5
להסיר מהאש..
-
6
להוסיף למחבת את קוביות החצילים ולערבב היטב..
-
7
לקלות בינתיים את הצנוברים במחבת קטנה ללא שמן כדקה תוך ערבוב..
-
8
להוסיף את כל המרכיבים לקערת הפסטה ולערבב היטב..
-
9
להוסיף את קרעי המוצרלה ולערבב..
-
10
להגיש בטמפ' החדר.
1
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את קוביות החצילים..
2
לזלף שמן זית ומלח רגיל ולאפות 20 דק'. להניח בקערה להצטנן..
3
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף במים ולזלף מעט שמן זית. להניח בצד בקערה..
4
במחבת עמוקה להקפיץ את השרי ב- 3 כפות שמן זית כ- 5 דק'..
5
להסיר מהאש..
6
להוסיף למחבת את קוביות החצילים ולערבב היטב..
7
לקלות בינתיים את הצנוברים במחבת קטנה ללא שמן כדקה תוך ערבוב..
8
להוסיף את כל המרכיבים לקערת הפסטה ולערבב היטב..
9
להוסיף את קרעי המוצרלה ולערבב..
10
להגיש בטמפ' החדר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים