לןגן

סלט פסטה, חצילים, שרי ומוצרלה משגע

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/05/2020 | 13:41
סלט פסטה, חצילים, שרי ומוצרלה משגע

תקציר המתכון: סגנון ים תיכוני, קל וטעים בטירוף

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את קוביות החצילים.

  2. לזלף שמן זית ומלח רגיל ולאפות 20 דק'. להניח בקערה להצטנן.

  3. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף במים ולזלף מעט שמן זית. להניח בצד בקערה.

  4. במחבת עמוקה להקפיץ את השרי ב- 3 כפות שמן זית כ- 5 דק'.

  5. להסיר מהאש.

  6. להוסיף למחבת את קוביות החצילים ולערבב היטב.

  7. לקלות בינתיים את הצנוברים במחבת קטנה ללא שמן כדקה תוך ערבוב.

  8. להוסיף את כל המרכיבים לקערת הפסטה ולערבב היטב.

  9. להוסיף את קרעי המוצרלה ולערבב.

  10. להגיש בטמפ' החדר