הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמחבת ווק לשים שמן ולהקפיץ בצל אחד חתוך לרצועות, 2 גזרים חתוכים לגפרורים, פרוסות משני זוקיני, חופן פרחי ברוקולי (לפני כן להשרות את הברוקולי 3 דקות במים רותחים ולסנן היטב), לאחר כמה דקות של הקפצה להוסיף 3 פטריות טריות חתוכות ולהקפיץ עוד 3 דקות. להוסיף 300 גרם נודלס שהורתח וסונן לפי הוראות יצרן. לתבל ברוטב סוייה מתוק, מעט רוטב סוייה רגיל, מעט רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, כפית שום כתוש. להקפיץ עם התבלינים עוד 2 דקות ולהגיש..