לןגן

מוקפץ עם ברוקולי וזוקיני

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 11/11/2019 | 13:25
מוקפץ עם ברוקולי וזוקיני

תקציר המתכון: טעים!!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת ווק לשים שמן ולהקפיץ בצל אחד חתוך לרצועות, 2 גזרים חתוכים לגפרורים, פרוסות משני זוקיני, חופן פרחי ברוקולי (לפני כן להשרות את הברוקולי 3 דקות במים רותחים ולסנן היטב), לאחר כמה דקות של הקפצה להוסיף 3 פטריות טריות חתוכות ולהקפיץ עוד 3 דקות. להוסיף 300 גרם נודלס שהורתח וסונן לפי הוראות יצרן. לתבל ברוטב סוייה מתוק, מעט רוטב סוייה רגיל, מעט רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, כפית שום כתוש. להקפיץ עם התבלינים עוד 2 דקות ולהגיש.