כוס בוטנים קלויים ושבורים בעשבי תיבול (ניתן לרכוש בחנות תבלינים)
חצי צרור פורוזיליה קצוצה דק
3 ביצים
פלפל מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1
מרתיחים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומצננים היטב..
2
מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לטיגון של 5 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את ציבעו . (מערבבים עם מזלג בכדי להפריד שלא יהיה גוש אחד של בשר). מוסיפים את שברי הבוטנים המתובלים ואת צרור הפטרוזיליה ומתבלים, מערבבים קלות ומניחים שיצטנן..
3
מעבירים לתבנית חסינת אש בגובה של 30 ס"מ . אני השתמשתי בסיר רוסטר שהוא עמוק וגבוה..
4
לאחר מכן בקערה קטנה משקשקים את הביצים , מוסיפים לסיר ומערבבים היטב..
5
מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות לכ25 דקות עד לקבלת צבע זהוב..
1
מרתיחים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומצננים היטב..
2
מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לטיגון של 5 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את ציבעו . (מערבבים עם מזלג בכדי להפריד שלא יהיה גוש אחד של בשר). מוסיפים את שברי הבוטנים המתובלים ואת צרור הפטרוזיליה ומתבלים, מערבבים קלות ומניחים שיצטנן..
3
מעבירים לתבנית חסינת אש בגובה של 30 ס"מ . אני השתמשתי בסיר רוסטר שהוא עמוק וגבוה..
4
לאחר מכן בקערה קטנה משקשקים את הביצים , מוסיפים לסיר ומערבבים היטב..
5
מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות לכ25 דקות עד לקבלת צבע זהוב..