לןגן

מאפה פסטה עם בשר טחון ובוטנים קלויים

מאת: קרן חביב, פורסם: 09/08/2019 | 12:53
מאפה פסטה עם בשר טחון ובוטנים קלויים

תקציר המתכון: מנה מנצחת של פסטה עשירה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומצננים היטב.

  2. מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לטיגון של 5 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את ציבעו . (מערבבים עם מזלג בכדי להפריד שלא יהיה גוש אחד של בשר). מוסיפים את שברי הבוטנים המתובלים ואת צרור הפטרוזיליה ומתבלים, מערבבים קלות ומניחים שיצטנן.

  3. מעבירים לתבנית חסינת אש בגובה של 30 ס"מ . אני השתמשתי בסיר רוסטר שהוא עמוק וגבוה.

  4. לאחר מכן בקערה קטנה משקשקים את הביצים , מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות לכ25 דקות עד לקבלת צבע זהוב.