לרוטב לקצץ שני בצלים לבנים גדולים, 10 שיני שום, 3 עגבניות גדולות מקולפות.
על אש גבוהה לטגן את הבצל והשום במעט שמן ואחרי כ-5 דקות הוספתי את העגבניות הקצוצות.
אחרי כמה דקות להוסיף קופסא קטנה של רסק עגבניות ו-2 כוסות מים רותחים.
לערבב טוב ואז להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם..
3
לתת לרוטב לבעבע ואז להוסיף את הפסטה.
לשים על אש בינונית, לערבב ואחרי 5 דקות להוציא - כדי שישאר הרבה רוטב בפסטה.
להגיש ובתאבון :).
1
לבשל חבילה פסטה פנה לפי הוראות יצרן..
2
לרוטב לקצץ שני בצלים לבנים גדולים, 10 שיני שום, 3 עגבניות גדולות מקולפות.
על אש גבוהה לטגן את הבצל והשום במעט שמן ואחרי כ-5 דקות הוספתי את העגבניות הקצוצות.
אחרי כמה דקות להוסיף קופסא קטנה של רסק עגבניות ו-2 כוסות מים רותחים.
לערבב טוב ואז להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם..
3
לתת לרוטב לבעבע ואז להוסיף את הפסטה.
לשים על אש בינונית, לערבב ואחרי 5 דקות להוציא - כדי שישאר הרבה רוטב בפסטה.
להגיש ובתאבון :).