לןגן

פסטה ברוטב עגבניות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 10/07/2015 | 00:59
פסטה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: פסטה משגעת ברוטב עגבניות טרי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

פסטה

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל חבילה פסטה פנה לפי הוראות יצרן.

  2. לרוטב לקצץ שני בצלים לבנים גדולים, 10 שיני שום, 3 עגבניות גדולות מקולפות. על אש גבוהה לטגן את הבצל והשום במעט שמן ואחרי כ-5 דקות הוספתי את העגבניות הקצוצות. אחרי כמה דקות להוסיף קופסא קטנה של רסק עגבניות ו-2 כוסות מים רותחים. לערבב טוב ואז להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

  3. לתת לרוטב לבעבע ואז להוסיף את הפסטה. לשים על אש בינונית, לערבב ואחרי 5 דקות להוציא - כדי שישאר הרבה רוטב בפסטה. להגיש ובתאבון :)