תקציר המתכון: פסטה משגעת ברוטב עגבניות טרי
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבשל חבילה פסטה פנה לפי הוראות יצרן.
לרוטב לקצץ שני בצלים לבנים גדולים, 10 שיני שום, 3 עגבניות גדולות מקולפות. על אש גבוהה לטגן את הבצל והשום במעט שמן ואחרי כ-5 דקות הוספתי את העגבניות הקצוצות. אחרי כמה דקות להוסיף קופסא קטנה של רסק עגבניות ו-2 כוסות מים רותחים. לערבב טוב ואז להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לתת לרוטב לבעבע ואז להוסיף את הפסטה. לשים על אש בינונית, לערבב ואחרי 5 דקות להוציא - כדי שישאר הרבה רוטב בפסטה. להגיש ובתאבון :)