אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

5,730
צפיות

טורטליני בשר

המתכון של
טורטליני בשר

טורטליני ביתי במילוי בשר ברוטב עגבניות טעים!!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק פסטה
  • 100 גרם קמח
  • קורט מלח
  • ביצה אחת
  • כף שמן זית
  • מעט מים
  • למילוי הבשר
  • חצי קילו בשר טרי טחון
  • בצל אחד
  • מלח ופלפל לפי טעם
  • מעט כורכום
  • מעט תבלין לקציצות
  • חצי כפית שום כתוש
  • מעט מרק עוף
  • פפריקה
  • תיבולית בזיליקום/טרי
  • לרוטב
  • בצל
  • כפית פפריקה מעושנת
  • כפית פפריקה אדומה
  • מלח ופלפל לפי טעם
  • מעט כורכום
  • 2 עגבניות גדולות
  • 2 רסק קטן
  • כף מרק עוף
  • כפית שום כתוש
  • קורט סוכר
  • אפשר גם כמון למי שאוהב
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק הפסטה: על כל 100 גרם קמח, קורט מלח, ביצה אחת, כף שמן זית ומים לפי הצורך (בערך כף שתיים). להכין את הבצק במעבד מזון ולעטוף בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה..


  • 2

    למילוי הטורטליני:.


  • 3

    על כל חצי קילו בשר לטגן בצל אחד חתוך לקוביות, להוסיף את הבשר הטחון, לתבל במלח, פלפל שחור, מעט כורכום, תבלין קציצות, מרק עוף, שום כתוש, פפריקה ותיבולית בזיליקום (או טרי)..


  • 4

    למלא את הטורטליני ולהקפיא עד השימוש..


  • 5

    להכנת הרוטב: לטגן רצועות מבצל אחד, כפית פפריקה מעושנת, כפית פפריקה אדומה, מעט כורכום, פלפל שחור גרוס ורגיל, מלח, תיבולית בזיליקום (או טרי), 2 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות ו 2 רסק קטן, לטגן מעט ולהוסיף מים לפי צורך, כף מרק עוף, כפית שום כתוש וקורט סוכר. .


  • 6

    *הרוטב מתאים לחבילה של חצי קילו..


  • 7

    לבשל את הטורטליני במים רותחים עם מעט מלח 2-3 דקות, לסנן ולשים ברוטב הרותח ולהגיש..


1

לבצק הפסטה: על כל 100 גרם קמח, קורט מלח, ביצה אחת, כף שמן זית ומים לפי הצורך (בערך כף שתיים). להכין את הבצק במעבד מזון ולעטוף בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה..


2

למילוי הטורטליני:.


3

על כל חצי קילו בשר לטגן בצל אחד חתוך לקוביות, להוסיף את הבשר הטחון, לתבל במלח, פלפל שחור, מעט כורכום, תבלין קציצות, מרק עוף, שום כתוש, פפריקה ותיבולית בזיליקום (או טרי)..


4

למלא את הטורטליני ולהקפיא עד השימוש..


5

להכנת הרוטב: לטגן רצועות מבצל אחד, כפית פפריקה מעושנת, כפית פפריקה אדומה, מעט כורכום, פלפל שחור גרוס ורגיל, מלח, תיבולית בזיליקום (או טרי), 2 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות ו 2 רסק קטן, לטגן מעט ולהוסיף מים לפי צורך, כף מרק עוף, כפית שום כתוש וקורט סוכר. .


6

*הרוטב מתאים לחבילה של חצי קילו..


7

לבשל את הטורטליני במים רותחים עם מעט מלח 2-3 דקות, לסנן ולשים ברוטב הרותח ולהגיש..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים