לןגן

טורטליני בשר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 28/02/2019 | 12:28
טורטליני בשר

תקציר המתכון: טורטליני ביתי במילוי בשר ברוטב עגבניות טעים!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק פסטה

למילוי הבשר

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבצק הפסטה: על כל 100 גרם קמח, קורט מלח, ביצה אחת, כף שמן זית ומים לפי הצורך (בערך כף שתיים). להכין את הבצק במעבד מזון ולעטוף בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה.

  2. למילוי הטורטליני:

  3. על כל חצי קילו בשר לטגן בצל אחד חתוך לקוביות, להוסיף את הבשר הטחון, לתבל במלח, פלפל שחור, מעט כורכום, תבלין קציצות, מרק עוף, שום כתוש, פפריקה ותיבולית בזיליקום (או טרי).

  4. למלא את הטורטליני ולהקפיא עד השימוש.

  5. להכנת הרוטב: לטגן רצועות מבצל אחד, כפית פפריקה מעושנת, כפית פפריקה אדומה, מעט כורכום, פלפל שחור גרוס ורגיל, מלח, תיבולית בזיליקום (או טרי), 2 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות ו 2 רסק קטן, לטגן מעט ולהוסיף מים לפי צורך, כף מרק עוף, כפית שום כתוש וקורט סוכר.

  6. *הרוטב מתאים לחבילה של חצי קילו.

  7. לבשל את הטורטליני במים רותחים עם מעט מלח 2-3 דקות, לסנן ולשים ברוטב הרותח ולהגיש.