הכנת הרוטב- מחממים שמן זית על מחבת מוסיפים בצל קצוץ, 3 שיני שום כתוש ומטגנים מעט, לאחר מכן מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ומתבלים (מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומרק עוף) מערבבים טוב ומוסיפים כוס של מים רותחים ומחכים שהרוטב יהיה סמיך.
2
הכנת הקציצות- לערבב בקערה את כל חומרי הקציצות ולהכין כדורים קטנים, במידה ויש יותר מידי נוזלים בקציצות ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.
3
מומלץ לאפות על נייר אפייה בתנור רבע שעה לפני ההכנסה לרוטב.
4
במידה ואתם אוהבים חריף ניתן להוסיף פפריקה חריפה או אריסה לרוטב לערבב ולהוסיף את הקציצות.
5
לאחר שהקציצות מוכנות בתוך הרוטב ניתן לשפוך על הספגטי הכל.
1
הכנת הרוטב- מחממים שמן זית על מחבת מוסיפים בצל קצוץ, 3 שיני שום כתוש ומטגנים מעט, לאחר מכן מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ומתבלים (מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומרק עוף) מערבבים טוב ומוסיפים כוס של מים רותחים ומחכים שהרוטב יהיה סמיך.
2
הכנת הקציצות- לערבב בקערה את כל חומרי הקציצות ולהכין כדורים קטנים, במידה ויש יותר מידי נוזלים בקציצות ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.
3
מומלץ לאפות על נייר אפייה בתנור רבע שעה לפני ההכנסה לרוטב.
4
במידה ואתם אוהבים חריף ניתן להוסיף פפריקה חריפה או אריסה לרוטב לערבב ולהוסיף את הקציצות.
5
לאחר שהקציצות מוכנות בתוך הרוטב ניתן לשפוך על הספגטי הכל.