אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

3,273
צפיות

ספגטי ברוטב עם כדורי בשר

המתכון של
ספגטי ברוטב עם כדורי בשר

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • ספגטי
  • לקציצות-
  • חצי קילו בשר טחון
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • בצל קצוץ
  • מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
  • לרוטב-
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום
  • שימורים עגבניות מרוסקות
  • רסק עגבניות
  • מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מרק עוף
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הרוטב- מחממים שמן זית על מחבת מוסיפים בצל קצוץ, 3 שיני שום כתוש ומטגנים מעט, לאחר מכן מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ומתבלים (מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומרק עוף) מערבבים טוב ומוסיפים כוס של מים רותחים ומחכים שהרוטב יהיה סמיך.


  • 2

    הכנת הקציצות- לערבב בקערה את כל חומרי הקציצות ולהכין כדורים קטנים, במידה ויש יותר מידי נוזלים בקציצות ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.


  • 3

    מומלץ לאפות על נייר אפייה בתנור רבע שעה לפני ההכנסה לרוטב.


  • 4

    במידה ואתם אוהבים חריף ניתן להוסיף פפריקה חריפה או אריסה לרוטב לערבב ולהוסיף את הקציצות.


  • 5

    לאחר שהקציצות מוכנות בתוך הרוטב ניתן לשפוך על הספגטי הכל.


1

הכנת הרוטב- מחממים שמן זית על מחבת מוסיפים בצל קצוץ, 3 שיני שום כתוש ומטגנים מעט, לאחר מכן מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ומתבלים (מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומרק עוף) מערבבים טוב ומוסיפים כוס של מים רותחים ומחכים שהרוטב יהיה סמיך.


2

הכנת הקציצות- לערבב בקערה את כל חומרי הקציצות ולהכין כדורים קטנים, במידה ויש יותר מידי נוזלים בקציצות ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.


3

מומלץ לאפות על נייר אפייה בתנור רבע שעה לפני ההכנסה לרוטב.


4

במידה ואתם אוהבים חריף ניתן להוסיף פפריקה חריפה או אריסה לרוטב לערבב ולהוסיף את הקציצות.


5

לאחר שהקציצות מוכנות בתוך הרוטב ניתן לשפוך על הספגטי הכל.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים