הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים את הניוקי בסיר עם מים חמים לפי הוראות ההכנה.
מחממים מחבת עם קצת שמן זית ומוסיפים פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות, מוסיפים 3 שיני שום כתושות ומטגנים מעט, לאחר מכן מוסיפה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה וקצת מרק עוף, מערבבים טוב ומוסיפים שמנת לבישול על אש נמוכה עד שהרוטב אחיד וסמיך.
שופכים מהניוקי את המים, מערבבים אותו עם הרוטב ומגישים עם פרמזן מעל.